Jämsänkosken WanhaMakasiini


Kesän aukiolomme päättyy 30.7.2015.
Our open summer season ends july 20th 2015.


Vuokraamme Makasiinia ryhmille, juhlatilaisuuksiin, kokoontumisiin yms... (max. 160 hlö) Tarjoamme persoonallisen ja mieleenpainuvan paikan juhliin kuin juhliin. Samalla vieraasi tutustuvat seutumme historiaan. Makasiiniympäristö kuohuvine koskineen Jämsänkosken ydinkeskustassa ei unohdu koskaan ystäviesi mielestä.


Ravintolakerrostamme somistavat vanhat valokuvat ja esineistö paperitehtaalta, alakerrassa vaihtuva näyttely. Halutessasi käytössä on AV-laitteet. Voit tuoda tilaamme oman pitopalvelun tai kysyä paikallista pitopalvelua.

Tiedustelut: 040 577 3926 Päivi Riihinen, www.paiviriihinen.fi

lisää kuvia klikkaa tästä


JUHLATILA

Wanhaan Makasiinin tullessaan huomaa kuinka aika on vierähtänyt... Lue lisää


JUHLATILA


Wanhan makasiinin toinen kerros on tyylikäs juhlatila, jossa järjestät juhlat häistä syntymäpäiviin tai vaikka yrityksen kesäjuhliin. Tila on sisustettu pitäen mielessä rakennuksen ja lähialueen historian. Katso kuvia galleriasta tai ota yhteyttä ja tule käymään, palvelemme teitä mielellämme ja teemme juhlistanne ikimuistoiset!


Päivi Riihinen

Taide kaikkine muotoineen on antanut minulle elämässä eniten... Lue lisää


Päivi Riihinen


Taide kaikkine muotoineen on antanut minulle elämässä eniten. Taiteen tekemisen, jakamisen ja tutkimisen kautta olen löytänyt omat vahvuuteni ja olemiseni elämässä tässä ja nyt. Sen kautta olen myös oppinut tunnistamaan tarpeeni ja haaveenikin. Taideterapia ohjaajana haluan tukea muita rinnalla kulkijoita.


Yrittäjyys on opettanut asioita joita tuskin koskaan olisin muuten oppinut. Erilaisten ihmisten kanssa olen oppinut "tilannetajua" mikä minusta on toisin sanoen sitä että on tullut toimeen tässä hetkessä erilaisten ihmisten ja luonnon kanssa. Pitää olla laajasti oma itsensä erilaisissa tilanteissa, mutta silti ymmärtää oma pienuutensa. Oikea ja todellinen menestyminen on kuitenkin aina sisäistä menestymistä. Luova työ luo kaiken pohjan koko yritykselleni.


Kotiseuturakkaus on edesauttanut minua kiinnostumaan Jämsänkosken historiasta ja vanhoista tarinoista.


Wanha Makasiini ympäristöineen ja kuohuvine koskineen kantaa näitä arvoja. On ilolla saanut tuntea kotiseutu ylpeyttä. Sanonta "jos et tunne menneisyyttä, et tiedä tulevaisuutta" pitää minusta paikkansa.


"Ihmisten tulisi vain muistaa, että ainoa johdatus heidän tekoihinsa löytyy siitä ikuisesta lähteestä, joka pulppuaa meistä jokaisesta ja sitä lähdettä kukaan ulkopuolinen henkilö tai hallitus voi kontrolloida"
Leo Tolstoi

Katso lista Päivin näyttelyistä ja muista töistä.

YHTEISÖTAIDETEOKSET


Yhteisötaideteokset/näyttelyt
Yhteisötaideteokset / Lasten kulttuuri


2006 Kansan satukirja, Linnasen vuoren lumous
2008 Jämsän Nuorisokoti seinä teos "Minun polkuni"
2011 Seudun kirjastojen taide/tarinatuokiot "Lumiukko joka halusi laulaa"
2012 Moni ilmaisulliset taidetuokiot lapsille, Taide ja toimintapaja Lillipori
2012 Tarinaperinnettä satukirja, Luoja ja Piru
2013 Jämsänkosken seurakunnan lasten uusi kerhotila pylväs teos "Koivukuja"
2013 Sadut ja Tarinat elämää kehystämässä. Taideterapianohjaajan päättötyö. Satujen ja tarinoiden terapeuttinen voima ihmisen oman identiteetin ja persoonallisuuden vahvistamisessa.
2014 Mäntykallion koulu 6 luokkalaisten kanssa tehty seinä teos "Ihmeellinen puu"


Kulttuuri työskentely
2009 Jämsänkosken Wanha Makasiini avataan. Paperiteollisuuden historia esineinä ja kuvina esillä.
2009 Jämsän seudun tarinat kuvina akvarelli-näyttely
2010 Joki elämää valokuva näyttely / Juuso Waldenin grafiikkaa/Paperitehtaan vanhoja filmejä kesä iltaisin nimellä "työn ääniä"
2014 Jämsänkosken urheilun historiaa valokuva näyttely ja vanhat urheilu lähetykset.


Näyttelyt / Valtakunnalliset näyttelyt
2003 - 2014 vuodesta lähtien omia näyttelyitä: vesiväri / akryyli / kollaasi / kierrätys taide
2004 Retretti, Punkaharju teos "Pinkki"


Suomen Akvarellitaiteen yhdistys
2008 Suomen Joutsen Satama ja meri teos "Torilla"
2009 Huopa näyttely "Huopa juhla - Felt Gala" Hämeen linna, Hämeenlinna teos " Rouva Ingaborgin" kaulakoru
2010 Sisustushuopa näyttely "Huone" Verkaranta Tampere
2012 Kansan satukirja näyttely. Luoja ja Piru Verkaranta Tampere
2007 - 2013 Jokvarren Joulu lehti kansikuvat


Tutkinnot ja opetustyö
2000 Visuaalisen markkinoinnin tutkinto/ Visualisti, Visual Merchandiser, Hki
2013 Ekspresiivinen taideterapia ohjaaja, Arts Ekspressive therapy
2000 - 2013 Jyväskylän ammattiopisto opetustyö aineet: markkinointi, somistus, liiketoiminta, taide ja kulttuuri, Skills valmennus

TAIDETOIMINTA

Taide - Runous - Valokuva - Draama
Liike - Musiikki - Ääni - Muoto - Keho

Lue lisää

Taidetoiminta


Taidetoiminnan kohderyhmät: Yritykset, yhteisöt, yhdistykset, koulut, lapset, nuoret, perheet, erityisryhmät ja ikäihmiset


Luovanilmaisun pajat


Luovanilmaisunpajat keskittyy moni - ilmaisulliseen taidetoimintaan. Taiteen tekemisen ja kokemisen kautta vastaamme maailmalle missä elämme. Me kohtaamme sen uteliaasti, löydämme vahvuutemme ja hyödynnämme ne. Moni- ilmaisullisen, ekspressiivisen työskentelynkautta meille avautuu mahdollisuus nähdä itsemme uudessa valossa. Eri taiteiden välinen työskentely elvyttää mielikuvitusta ja ihmisen luontaisia ilmaisutaitoja. Taidetyöskentely lisää läsnäoloa tässä hetkessä, vapauttaa energiaa arjen elämään, tukee ihmisen muutosta ja kasvua.


Työhyvinvointi, tyky -toiminta


Taidelähtöiset menetelmät tuo uutta näkökulmaa työympäristöön ja kohottaa työilmapiiriä. Työn ilo, työn mieli ja työssä jaksaminen eivät ole itsestään selviä asioita. Järjestän ja suunnittelen työhyvinvointi paketteja toiveiden mukaisesti, sisältäen oman ohjelman ja kevyen lounaan.


Yhteisöteokset


Yhdessä tekeminen ja toteuttaminen vahvistaa yhteisöllisyyden tunnetta. Yhteisöteos on projekti luontoista konkreettista tekemistä, jossa yhdessä toteutetaan yrityksen tiloihin, kouluun tai ympäristöön luova teos.


Yhteistyössä taidetta soveltaen! Päivi, Ekspresiivinen taideterapia ohjaaja, Expressive Arts Therapy